De spirituele support groep

 

 

 

 

 

 

 
Praktijk Havayah te Almere wil een warme plek aanbieden aan diegene die behoefte hebben om:

* gehoord te worden,
* gezien te worden,
* gevoeld te worden,
* verbinding te ervaren,
* hun verhaal te kunnen doen aan anderen die onafhankelijk zijn,
* in contact te komen met mensen die zonder oordeel kunnen luisteren,

Daarom stel ik (Angela van der Ploeg) mijn huis ter beschikking om bijeenkomsten te houden; mijn huis is een veilige en warme haven.

Ben je NIET op zoek naar welgemeende adviezen maar wil je wel in contact komen met diverse andere waarheden, ervaringen en/of antwoorden in een veilige warme omgeving, dan is de spirituele support groep iets voor jou.

De ochtend/middag wil ik beginnen met een meditatie, waarin we in verbinding komen met onszelf, met onze gids of wat er aan bod komt in de meditatie die ik heb uitgezocht. Heb jezelf een mooie meditatie, schroom niet om deze mee te nemen.

Daarna is er de ruimte om dat te doen waar de behoefte ligt. We kunnen over alles praten wat jullie willen; jullie mogen je eigen overtuiging onderzoeken, jullie mogen je vrij voelen, jullie mogen je eigen ervaringen delen, je mogen vragen stellen aan anderen, jullie mogen je eigen stappen volgen; alles in de kracht van verbinding en liefde.

Er zijn geen grenzen, geen spelregels. We kunnen spirituele muziek luisteren, praten of inzichtkaarten leggen. Wil er iemand zijn Sjamanendrum of klankschalen meenemen, prima! Wil je praten over je eigen spirituele ervaringen, alles is oké. We kijken wel wat de ochtend/middag ons brengt.

Wanneer:
Als er genoeg aanmeldingen zijn (max. 5/6) kunnen we onderling een afspraak maken. En anders heb ik 2 februari in mijn hoofd, van 12.00 uur tot ca. 15.00 uur.

Adres: Sneeuwklokjestraat 15 – Almere Buiten.

Aanmelden:
De groepen zijn niet vast, je kan je dus per bijeenkomst aanmelden.
Het is de bedoeling dat je je even aanmeldt, dat kan via info@praktijk-havayah.nl met vermelding van SSG.

Deelname € 10,= (incl. koffie/thee/lekkers)
Aantal deelnemers is max. 5 hooguit 6, minimaal 3 personen.