Mooie reading en speed-consult via FB

Mooie reading en speed-consult via FB

Van de week een reading mogen doen van een kleine jongen. De rode draad in de reading werd snel duidelijk: onbeschrijfelijk verdriet, het gevoel van niet compleet zijn, schuldig en minderwaardig voelen.

Het jongetje blijkt een alleen geboren tweeling te zijn, zijn tweelingbroertje is bij hem als een mooie energie. Ze zijn verbonden met elkaar in het beginstadium van hun leven, begonnen bij de 10 e dag van de conceptie. Voor altijd zullen ze bij elkaar blijven.

De feedback van de moeder heeft later bevestigd dat een er een dubbele placenta aanwezig was……

Zo zie je maar weer eens wat een reading naar voren kan brengen. Dit gegeven kan zijn ouders helpen om hem meer het gevoel te geven dat hij zeker liefdevol/welkom is.

Wat een prachtig werk heb ik toch!!
Meer lezen over alleen geboren tweelingen? Er bestaat een boek “ik wou dat ik 2 hondjes was” van Aranka Reeuwijk.

Ook een reading aanvragen? Dat kan hier: http://www.praktijk-havayah.nl/winkel/


Verder de volgende vraag aan mijn klanten en lezers:

Is er behoefte aan een speed-consult via Facebook
Nu is het zo dat men via mijn website een speed-consult kan aanvragen en na betaling krijg je binnen 2 dagen antwoord op je dringende vraag via automatisch schrift en/of orakelkaarten.

Zouden jullie het handig vinden om zo’n consult via Facebook te kunnen krijgen?
Ik zit te denken aan 2 dagen in de werkweek van bijv. 13.00 uur tot 14.00 uur; diegene kan mij gelijk via de chat bereiken met zijn/haar vraag. Het zou dan een korte speed-consult worden en de prijs wordt daar uiteraard op aangepast. Wel aanvragen via mijn website.

Laat mij eens weten of hier belangstelling voor is, dan kan ik gaan kijken hoe ik dat kan realiseren. Je kan een reactie geven onder dit bericht.

Bestellen van een speed-consult via e-mail kan hier:
http://www.praktijk-havayah.nl/product/speed-consult/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *