Moederdag cadeau!

Moederdag cadeau!

Het beste Moederdag cadeau is het cadeau waar de gever duidelijk over heeft nagedacht, en zijn of haar best voor heeft gedaan. En als het dan ook nog echt persoonlijk is, dan kan het niet meer stuk. Helaas worden er vaak cadeaus gegeven die helemaal niet zo persoonlijk zijn, denk maar eens aan een strijkbout, of luchtje wat niet haar luchtje is….of badzout als ze geen bad heeft…..en ga zo maar door.

Praktijk Havayah heeft juist wel een heel persoonlijk cadeau wat je kan bestellen voor je moeder. Wat dacht je van een Persoonlijke wenskaart met een boodschap vanuit de Kosmos of een Persoonlijke wenskaart met met spirituele boodschap, aanmoediging of boeddhistische spreuken!

Maar ook met een cadeaubon geef je je moeder een persoonlijk cadeau; zij kan deze inwisselen bij elk consult van Praktijk Havayah, zoals fotoreading, uitgebreide kaartlegging of energetische huisreiniging.

Kortom, echt persoonlijker kan het haast niet!! Let op dat je bij een bestelling van een Persoonlijke wenskaart wel op tijd besteld. Dit in verband met het maken van de kaart. Deze wordt namelijk geheel door mijzelf met de hand gemaakt!

Warme groet Angela van der Ploeg