Erkend Alternatief Therapeut

erkend alternatief therapeut

Sinds vandaag is mijn praktijk Havayah Erkend Alternatief Therapeut. Ik sta ingeschreven bij de multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Ik ben hier toch best trots op!

Mijn gegevens zijn doorgestuurd naar de stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT)  Deze door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende onafhankelijke geschilleninstantie is speciaal opgericht om CAT Therapeuten en hun cliënten de beste passende zorg te verlenen in geval van aanklachten. Ik ben hier dus ingeschreven.

Nieuw is de behandelovereenkomst in de praktijk voor bepaalde diensten.Ik laat de keuze wel aan de cliënt, daar een CAT-behandelovereenkomst wettelijk niet verplicht is. Toch wordt het wel aangeraden dat therapeuten dit doen. Mocht er ooit een geschil of klacht plaatsvinden, dan zijn beide partijen erg blij als er een handtekening staat van de cliënt onder de genoemde overeenkomst.

Morgen mijn website van Praktijk Havayah bijwerken zodat het duidelijk zichtbaar is!

Ik bedank hierbij diegene die voor mij een recensie hebben willen schrijven; met jullie hulp is het gelukt mij aan te kunnen sluiten.