December cadeaumaand

December cadeaumaand

Helaas is de decembermaand voor velen een stressvolle maand. Men moet verplicht cadeautjes kopen, men moet de perfecte gastvrouw zijn, men moet bij feestjes aanwezig zijn, men moet gezellig zijn met en bij familie. Let dan echt op het woordje “moet”. Ik vraag mij altijd af hoeveel mensen er zijn die hier graag tegenin willen gaan, maar het niet kunnen om welke reden dan ook . Voor ons niets geen moeten, niets geen verplichtingen, niets geen gastvrouw spelen, niets geen “lekker overbodig” eten maken. Nee, gewoon heerlijk op de bank met boerenkool met worst of een heerlijke zelfgemaakte erwtensoep en stokbrood met brie of kruidenboter.

Bedenk wat jezelf (of jij met je partner of gezin) wilt gaan doen. Wat willen jullie? Want dat is toch veel belangrijker dan wat een ander wilt dat je moet doen?
Wat mij altijd helpt in de decembermaand is dicht bij mezelf blijven, en goed naar mijn eigen grenzen luisteren. Mijn partner en ik hoeven niet naar familie, dat hebben we jaren geleden al afgeschaft. Waar ik vroeger de woonkamer en tuin nogal veel versierde met leuke spulletjes, heb ik daar nu al een jaar of wat geen behoefte meer aan. Soberheid, daar streef ik naar in de decembermaand. Niets geen overdadig (vr)eten, dik worden, op visite gaan en maar zeggen dat je het zo gezellig hebt, terwijl je je van binnen op zit te vreten. Nee, voor ons geen stress, maar echte gezelligheid, vanuit het hart.

Maar, december is bij uitstek wel een maand om cadeautjes te geven. Het hoeven geen grote dure cadeaus te zijn, laten we wel zijn. Het is vaak overdreven en hoe groter, hoe beter. Kunnen we niet beter laten merken dat je elkaar lief hebt, dat je elkaar waardeert met kleinere gifts, of met een persoonlijk kaartje.

Omdat het toch al een dure maand is en mensen ondanks dat er wordt gezegd dat de economie erop vooruit is gegaan, niet allemaal evenveel te besteden hebben, wil ik graag een bijdrage leveren door het geven van korting op een persoonlijk (spiritueel) kaartje.

Kijk eens in de webshop naar de voorbeelden en uitleg wat een persoonlijk (spiritueel) kaartje is. https://www.praktijk-havayah.nl/persoonlijke-spirituele-wenskaart/

Mijn handgemaakte kaarten zijn verkrijgbaar met of zonder gelukspoppetje. december cadeaumaand

De prijzen zijn normaal gesproken:
Met gelukspoppetje € 16,95 incl. verzending.
Zonder gelukspoppetje € 12,95 incl. verzending.

In de decembermaand worden de prijzen als volgt:
Met gelukspoppetje € 12,95 incl. verzending.
Zonder gelukspoppetje € 8,95 incl. verzending.

De webshop zal 1 december worden aangepast, zodat je de juiste prijs betaald.

Wist je trouwens dat ik ook cadeaubonnen verkoop? Wellicht een leuk idee als kadootje voor Sinterklaas of onder de kerstboom.
https://www.praktijk-havayah.nl/cadeaubonnen/

Tot de volgende keer!